Lidt om Øjenklinikken:

På Rungsted Øjenklinik tilbyder vi undersøgelse og behandling for de fleste øjensygdomme og synsfejl.
Vi er flere øjenlæger med mange års erfaring samt et højt kvalificeret personale, der blandt andet bistår øjenlægerne med gennemførelse af diverse undersøgelser som led i udredningen for øjensygdomme.
Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring og modtager herunder patienter med og uden henvisning. Overenskomsten indeholder nogle begrænsninger vedrørende kapacitetsudvidelse , hvorfor der opstår ventetid på primære konsultationer under den offentlige sygesikring.

Klinikken modtager endvidere privatpatienter som ønsker undersøgelse og behandling uden ventetid, samt patienter som ønsker behandlinger, der ikke er omfattet af den offentlige sygesikring.

At rammes af synsgener og øjensygdomme kan medføre store indskrænkninger i tilværelsen. Skal man desuden gennem en lang ventetid for at komme under den bedste behandling, kan det betyde en væsentlig forværret livskvalitet. Du kan derfor vælge, at besøge os som privatpatient. Som privatpatient er det billigere at være i den offentlige sygesikringsgruppe 2, idet man så kan modtage delvis refusion fra den offentlige sygesikring til mange undersøgelser og behandlinger.
Vi er førende inden for grå stær operationer og operationer med livsstilslinser, og klinikken modtager jævnligt besøg af øjenkirurger, der ønsker at se hvordan vi arbejder og opererer hos os.

Link til Øjenklinikken